• Naj "knihomoľ"

          • Pokračujeme v čítaní - výzva anglického knihomoľa. Ďakujeme, tým, čo poslali obsahy prečítaných kníh. Výzva bude ukončená a vyhodnotená 1.4.2021.

            Pravidlá výzvy pre veľkých aj malých knihomoľov:

            1.čítaj anglické knižky;

            2. napíš a/alebo nakresli o nich;

            3. pošli svojej učiteľke angličtiny.

            Na konci marca (mesiaca knihy) vyhlásime a odmeníme najväčšieho a najlepšieho knihomoľa vo svojej kategórii.

          • Oznam pre MŠ - trieda D a C

          • Do 12.3.2021 vrátane uzatvorená prevádzka  spoločnej  triedy D a C  pre deti a rodičov z kritickej infraštruktúry a rodičov, ktorým povaha ich práce  neumožňuje vykonávať prácu z domu. Cez edupage boli zaslané pokyny z RUVZ zákonným zástupcom detí z danej triedy, ktorým je nariadené plniť karanténe opatrenie vzhľadom na mimoriadnu epidemiologickú situáciu v súvislosti s ochorením COVID – 19. Deti z tejto spoločnej triedy sú odhlásené zo stravy.

            Spoločná trieda A a B je v prevádzke ako doposiaľ..

          • Zisťovanie záujmu o prevádzku MŠ

          • Vážení zákonní zástupcovia detí materskej školy,

            prosíme Vás o vyplnenie krátkeho dotazníka  do pondelka 1.3.2021 do 14:00 hod. ohľadom zisťovania záujmu o umiestnenie dieťaťa do MŠ od 8.3.2021. Tento termín otvorenia materských škôl je zatiaľ stanovený predbežne a definitívne stanovisko zriaďovateľa bude vydané až 3.3.2021. Dovtedy budú analyzované počty nahlásených detí s kapacitami materských škôl, čo bude aj jedným z argumentov pre obnovenie prevádzky v materských školách počas komunikácie Mesta Trnava s RÚVZ k otázke  šíreniu ochorenia COVID-19, a žiadame Vás o ich dodržiavanie.

            Taktiež Vám oznamujeme, že v prípade obnovenia prevádzky materskej školy,pominie nárok na pandemickú OČR.

            Vyplnenie dotazníka bude cez rodičovské konto edupage. Ďakujeme za spoluprácu.

          • Pomôžete nám?

          • Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy

            Ak sa rozhodnete darovať nám 2% zo svojich daní z príjmu, môžete použiť tieto tlačivá pre FO:

            Potvrdenie o zaplatení dane

            Vyhlásenie o poukázaní 2%

             

            ĎAKUJEME!

             

          • Kam na strednú...

          • V termíne od 22.2. do 26.2.2021  sa uskutočnia Virtuálne dni otvorených dverí stredných škôl.

            Kliknutím na link: https://www.kamnastrednu.sk/ si môžete virtuálne prezrieť zapojené SŠ v tomto projekte.

            Pre lepšiu prehľadnosť sú skoly rozdelené aj podľa krajov.

             

          • Oznam pre rodičov

          • Vážení rodičia,

            od pondelka 15.02.2021 obnovujeme prevádzku  materskej školy  /MŠ/ a školského klubu detí /ŠKD/  pre zákonných zástupcov, ktorí patria do kritickej infraštruktúry, alebo povaha ich práce im neumožňuje vykonávať prácu z domácnosti.

            Ak ste zákonným zástupcom cieľovej skupiny, môžete svoje dieťa prihlásiť na dochádzku do ŠKD aj do MŠ do piatku 12.02.2021 do 14:00 hod. Prihlásiť sa môžete cez rodičovské konto prostredníctvom edupage, kde vám bude zaslaná výzva na prihlásenie.

            Pri nástupe do ŠKD a MŠ v pondelok ráno je potrebné predložiť  okrem čestného vyhlásenia o bezinfekčnosti odovzdať aj čestné vyhlásenie o vykonávaní práce na pracovisku..

            Organizačné pokyny a prehlásenia budú zaslané len prihláseným záujemcom cez edupage,  prípadne si prehlásenia môžete vypísať ráno / kto nemá možnosť vytlačiť si tlačivo/.

            S úctou riaditeľka školy

          • Oznam

          • Vážení rodičia,

            chápeme Vašu nespokojnosť z dôvodu nedostatočných informácií k otváraniu škôl a školských zariadení od 08. 02. 2021.

            Bohužiaľ, mesto Trnava nemohlo vydať presnejšie informácie skôr, pretože až do včerajšieho večera nebolo vydané platné uznesenie vlády SR a rozhodnutie ministra školstva.

            Samospráva dostala informácie k podrobnostiam o organizácii výchovno-vzdelávacieho procesu od  08. 02. 2021 až včera prostredníctvom tlačovej besedy.Výchovno-vzdelávací proces je od pondelka  08. 02. 2021 mimoriadne prerušený v školách a školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Trnava. Z tohto dôvodu, bohužiaľ, nebude možné od 8.2. umiestniť ani deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre do materskej školy a školského klubu detí. Vzdelávanie žiakov základných škôl a základných umeleckých škôl sa bude naďalej uskutočňovať dištančnou formou.

            Ako dlho bude tento spôsob vzdelávania trvať,  Vám v tejto chvíli nevieme s určitosťou povedať, pretože sa to môže opätovne meniť rozhodnutiami z vyšších orgánov.

            Taktiež formu vzdelávania ovplyvňuje epidemiologická situácia v našom meste a okrese, okres Trnava je zaradený v poslednom stupni COVID automatu.

            Ospravedlňujeme sa, že Vás informujeme počas  víkendu a na poslednú chvíľu, ale na základe hore uvedených skutočností sme to nemohli urobiť skôr.

            Ďakujeme za pochopenie.

            Mesto Trnava

             

            https://www.trnava.sk/sk/aktualita/skoly-a-skolske-zariadenia-ostavaju-zatvorene - ZDROJ

            Na základe uznesenia Vlády Slovenskej republiky č. 78/2021 je Trnava v súlade s COVID automatom zaradená vo štvrtom stupni varovania. Podľa informácií z tlačovej besedy po rokovaní vlády v piatok 5. februára 2021 a na základe uznesení vlády a rozhodnutia ministra školstva budú školy v obciach zaradených do štvrtého stupňa od pondelka 8. februára zatvorené.Výchovno-vzdelávací proces bude prerušený vo všetkých školách a školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Vyučovanie na ZŠ bude naďalej prebiehať dištančným spôsobom. Materské školy a školské kluby detí od uvedeného dátumu nebudú k dispozícii ani pre deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre.

             

          • Oznam

          • Vážení rodičia,

            po vydaní uznesenia vlády Slovenskej republiky a po zverejnení rozhodnutia ministra školstva s kompletným manuálom pre školy a školské zariadenia Vás budeme informovať o ďalšom postupe pri otváraní škôl a školských zariadení od 8.2.2021 v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Trnava.

            Kým nebude vydané spomínané uznesenie a rozhodnutie, bude prevádzka materských škôl a školských klubov detí pokračovať v aktuálnom režime, to znamená len pre deti zákonných zástupcov, ktorí pracujú v kritickej infraštruktúre a pre deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti.

            Zákonným zástupcom odporúčame absolvovať plošné testovanie počas víkendu (6.2 a 7.2.), pretože prípadné prezenčné vzdelávanie dieťaťa bude podmienené pretestovaním minimálne jedného jeho zákonného zástupcu.

          • Poďakovanie

          • Ďakujeme rodičom aj žiakom za vyjadrenie svojho názoru v dotazníku (ankete) ohľadom zhodnotenia 1. polroka z pohľadu rodiča, žiaka. 

            Teší nás pozitívna spätná väzba, ktorú ste nám poskytli vyjadrením svojho názoru.

            Veríme, že takáto spolupráca bude pokračovať aj naďalej. 

            Ďakujeme za výkony podávané žiakmi, učiteľmi i rodičmi, bez ktorých by sme nemali takéto výsledky. ĎAKUJEME!

          • Oznam

          • V týždni od 1.2.2021 do 5.2.2021  pokračuje dištančné vyučovanie pre žiakov 1. a 2. stupňa.

            ŠKD a MŠ bude naďalej pokračovať v obmedzenej prevádzke.

          • Projekty ANJ

          • Počas DV vypracovali žiaci jednotlivých tried nasledovné projekty. 

            5.A - Môj dom

            6.A - Future - Budúcnosť

            7.A - Animals - Zvieratá

          • Modul platby

          • Edupage modul platieb je sprevádzkovaný. Výška zadaných poplatkov (strava, MŠ, ŠKD) je sprístupnená. Prosíme o priebežné platby a dodržanie dátumov splatnosti. Ďakujeme

          • Prevádzka ZŠ a MŠ

          • Podľa najnovších informácií zverejnených na webstránke Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR pokračuje obmedzená prevádzka materských škôl a školských klubov detí aj od 18. januára 2021.

            Škôlky a školské kluby sú od zimných prázdnin otvorené len pre deti rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre a pre tých, ktorým povaha ich práce neumožňuje pracovať domu. Tento režim mal trvať do 15. januára pod podmienkou, že sa epidemiologická situácia na Slovensku bude vyvíjať priaznivo. Skutočnosť je však, žiaľ, iná, preto naďalej v platnosti ostáva obmedzená prevádzka.

            Zákonní zástupcovia detí, ktorí spĺňajú podmienky umiestnenia dieťaťa do MŠ alebo ŠKD, no doteraz túto možnosť nevyužili, môžu v prípade záujmu osloviť vedenie materskej alebo základnej školy aj dodatočne

            O prípadných zmenách v nariadení ministerstva, resp. o zmene podmienok pre prevádzky uvedených zariadení budeme informovať.

             

            Zdroj: https://www.trnava.sk/sk/aktualita/prevadzka-materskych-skol-a-skolskych-klubov-deti-od-18-januara-2021

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou, Ulica Ivana Krasku 29,Trnava
      • zsmodranka[@]ttonline.sk
      • zastupca[@]zsik.trnava.sk
      • ZŠ: 033/5543049 Riaditeľka školy: 0915/763047 Zástupkyňa ZŠ: 0911/348088 Zástupkyňa MŠ: 0910/502088 Školská jedáleň: 0911/348070
      • Ulica Ivana Krasku 29, 917 05 Trnava 917 05 Trnava Slovakia
      • Riaditeľka: riaditelka[@]zsik.trnava.sk Zástupkyňa ZŠ: zastupca[@]zsik.trnava.sk Zástupkyňa MŠ: zastupcams[@]zsik.trnava.sk Školská jedáleň: sjmodranka[@]ttonline.sk Ekonómka: ekrasku[@]ttonline.sk Elektronická podateľňa je na: www.slovensko.sk
      • 36080829
      • 2021386147
      • Mesto Trnava Hlavná ulica 1, 917 71 Trnava IČO: 00313 114
      • 26.4.2010
    • Prihlásenie